Wednesday, March 21, 2012

Bufday Najla Qairisya >> 15 Mac 2012

Epy bufday to you,
makan ubi kayu,
rajin baca buku,
dapat nombor satu....

15 Mac yang lalu, kami di Permata Besout telah menyambut hari jadi yang ke-3 tahun anak didik kami " BALQIS NAJLA QAIRISYA BINTI AZMI "..... tak sangka Najla dah 3 tahun. Orangnya comel je, tp umurnya dah bertambah....nak tengok najla x????

Ini la Najla...comel kan...

Alhamdulilah, kami dapat meraikan sambutan Najla yang ke-3 tahun dengan suasana yang ceria.. Hasil daripada rancangan daripada mama najla, kami dapat menyambut hari berkenaan bersama kawan-kawan lain di sekolah. Walaupun majlis sambutan itu sangat simple, namun berkat ukuwah antara kami sebagai pendidik, ibubapa dan anak-anak permata, majlis tersebut berlangsung dengan jayanya.. bertempat di dapur PAPN Besout, kami mulakan majlis dengan menyanyikan lagu "Allah selamatkan kamu" kepada adik Najla diikuti dengan lagu "Happy Brithday to You".... Najla sangat gembira dihari berkenaan kerana mama najla menghadiahkan kek angry bird kesukaannya.

Dikesempatan ini juga, kami ( Pendidik dan PPM ) ingin mengucapkan " Selamat Hari Jadi " pada Najla. Doa kami, semoga Najla panjang umur, dimurahkan rezeki oleh Allah, menjadi anak yang solehah dan berjaya di dunia dan di akhirat. Amin:) Jom kita tengok gambar sepanjang sambutan hari jadi adik Najla.....

Ni la kek angry bird kesukaan Najla..
Epy bufday's girl kita nie...

Najla bersama mama tercinta...muka Najla sebijik muka mama dia..hehehhe:)
sambut bersama kawan-kawan:)
dah terliur nampaknya adik Najla kita nie:)
ngah nyanyi lagu "Allah selamatkan kamu" dan "epy bufday to you"
lepas tiup lili, potong kek la plak:) pastu wt pe???? ce teka?? hehehe

makan la..ape tunggu lagi, tunggu lama tak de guna..hehehhe:)
tu dia Irfan. Ni baru betol makan kek,,,hehhehe:)

Akhir kata, "HAPPY BRITHDAY NAJLA"...moga menjadi anak permata yang solehah. Amin:)

No comments:

Post a Comment