Saturday, April 24, 2010

Jom Jalan-Jalan di Permata Besout ^_^


Selamat datang ke Pusat Anak Permata Negara (PAPN) Besout
Bagi yang belum pernah sampai, jom sama-sama kita lihat persekitaran Permata yang dijamin best!! ^_^

Ehh..ni bukan bangunan utama Permata. Tetapi antara sudut yang diberi nama 'Literacy Corner'

Boleh juga dikatakan library. Seterusnya..

Haaa.. ni bangunan utama Permata. Cantik?? Mestilah.. =p Para pendidik Permata lain jangan ada yang jealous eh. Hehe.. Mari kita teruskan perjalanan. Banyak lagi nak tunjuk ni.

Ok. Bahagian ni merupakan 'Parent's Corner'. Khusus untuk ibubapa mempamerkan hasil kreativiti mereka atau apa-apa info yang berkaitan. Haihhh.. memang cun la sudut ni. ^_^


'Physical Corner'.. nama diberikan untuk sudut ini. Merupakan kawasan budak-budak, mak& ayah budak lepak. Teacher pun tak kurang juga. Bagi mengubah suasana atau mood, kadang-kadang aktiviti pembelajaran atau makan tengah hari turut dilakukan disini.

Fuhhh!! memang syok laa.. Lebih-lebih lagi kalau ada angin kat luar berhembusan.. ^_^






Lagi... kita nak pergi mana ye? Ohooo.. tak boleh la tunjuk semua.. Mungkin lebih baik datang ke sini. Segalanya adalah eksklusif. Hehehe..

Sekian sahaja untuk hari ini. ^_^




1 comment:

  1. Cubalah google tajuk BANGSA MELAYU MENGIKUT ULAMA AHLU SUNNAH WAL JAMAAH, maka akan fahamlah kita tentang hakikat bangsa ini. Dan cubalah google pula tajuk-tajuk berikut agar kita kenal musuh dalam selimut yang mencari peluang dan ruang untuk mengkhianati bangsa ini, iaitu:-

    (a) http://www.mediafire.com/?ne2dmyeinzo
    (b) Jaringan Wahabbi Sdn Bhd
    (c) Jom Kenali Dr Maza & Co
    (d) Ahlul Bait Yang Dicerca
    (e) Tok Ayah Zid Kedai Lalat
    (f) Kuasa Tiang Kepada Cita-cita
    (g) 40 Mutiara Hikmat Serambi Mekah

    FAKEH KHALIFAH SAKA

    ReplyDelete